Administrație

Proiectul de reabilitare a Sălii Constantin Jude din Timișoara a intrat în licitație publică

Proiectul de reabilitare a Sălii Constantin Jude din Timișoara a intrat în licitație publică

Proiectul de reabilitare a Sălii Constantin Jude a intrat în licitație publică. În cadrul acesteia, se are în vedere expertiza tehnică, studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru înlocuirea pardoselii, refacerea sistemului de iluminat și supraveghere video.

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără susține că licitația nu va fi anulată, având în vedere interesul crescut privind proiectele sportive pe care acesta le-a organizat în trecut.

Pe 14 noiembrie a avut loc deschiderea ofertelor pentru licitația privind realizare Expertiza Tehnică, Studiu de fezabilitate și proiect tehnic pentru înlocuire pardoseală, refacere sistem de iluminat și supraveghere video. Avem o ofertă, este un pas important. Etapa următoare înseamnă verificarea acesteia, semnarea contractului și trecerea la treabă, astfel încât până la realizarea noului buget pe anul 2024 să avem toată documentația pentru ca lucrarea să poată fi scoasă la licitație.

Sunt optimist pentru că am avut noroc până acum: nu s-a anulat vreo licitație din cele 12 de care m-am ocupat direct ca viceprimar și nici contestații nu am avut. Este meritul echipei harnice de la Baze Sportive, cu suportul Biroului de Achiziții. Ca idee, în anul 2020 au avut loc 2 licitații pentru obiective referitoare la investiții în sport, în 2022 am pregătit documentațiile pentru 3 achiziții, iar în 2023 am ajuns la 9 achiziții, ceea ce arată interesul de a investi în sport, în infrastructura sportivă. Este o diferență mare și arată că s-a lucrat mult. Pentru a concretiza un proiect in licitație, este nevoie de realizarea multor etape și documente. Revenind la planul pentru Sala Constantin Jude, doresc ca imediat ce se termină campionatele de baschet, handbal și fotbal în sală să putem trece la execuție pentru a nu bloca sau a blocat cât mai puțin activitatea sportivă”, a explicat Cosmin Tabără.

 

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*