Politic

Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Lugoj, Recaș și Timișoara

Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Lugoj, Recaș și Timișoara

Caravana „Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se va afla în data de 21 noiembrie în județul Timiș. Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în Lugoj , Recaș și Timișoara.

În  Lugoj, Caravana „Patrioți în Europa” se va afla în Piața Mică (Str.Islaz, nr.55) la ora 10.30,  în Recaș – parcarea magazinului Profi la ora 13.30, iar în Timișoara, aceasta va poposi în Piața Victoriei la ora 15.00.

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri. Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările. Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European“, transmite AUR Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*