Utile

Clienții Aquatim care rămân fără apă

Clienții Aquatim care rămân fără apă

Luni, 20 noiembrie, între orele 9-16, în Giroc se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Neptun și Platanilor. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Neptun, Ecoului, Vișinului, Cireșului, Vântului, Marte, Venus, Mercur, Destinului, Dimineții, Arțarului și Alunului.

Marți, 21 noiembrie, între orele 8-13 se va opri apa în Racovița, Ficătar și Hitiaș pentru lucrări de mentenanță la rețele.

În perioada 20-24 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în Pișchia, Izvin, Petrovaselo și Bazoș se va opri furnizarea apei pentru spălarea rețelelor de distribuție. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, li se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*