Politic

Consilierii județeni ai PSD solicită revocarea din funcție a lui Alexandru Proteasa

Consilierii județeni ai PSD solicită revocarea din funcție a lui Alexandru Proteasa

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, liberalul Alexandru Proteasa, este personajul principal al unei anchete jurnalistice care demonstrează legături puternice de afaceri între acesta și o companie care are contracte de milioane de lei chiar cu instituția pe care Proteasa o reprezintă la cel mai înalt nivel.

Este afirmația făcută de reprezentații PSD Timiș, care solicită revocarea din funcție a lui Alexandru Proteasa. 

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, reprezentanții PSD din Consiliul Județean Timiș vor demara procedura de revocare din funcție a vicepreședintelui Proteasa și vor semnala organele de anchetă pentru a verifica posibile fapte asimilate corupției.

“Alexandru Proteasa este coordonatorul comisiei care se ocupă de centrul de legume și fructe pe care Consiliul Județean Timiș îl construiește în comuna Tomnatic. Chiar dacă neagă acest lucru, este contrazis exact de președintele Alin Nica. Această importantă investiție, care a beneficiat de o suplimentare a fondurilor de 4 milioane de lei, nu este terminată și deja are semne de degradare. În tot acest timp, compania contractată pentru a duce la bun sfârșit acest proiect lucrează pentru o societate comercială din Moșnița Nouă ce aparține familiei lui Alexandru Proteasa și care construiește un centru comercial. Evident, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș neagă totul, însă dovezile par a fi foarte clare.

În acest context, asupra acestuia planând o serie de suspiciuni și posibile conflicte de interese, în cel mai scurt timp consilierii județeni ai Partidului Social Democrat vor solicita revocarea din funcție a lui Alexandru Proteasa, iar mai apoi se va sesiza Parchetul General pentru a demara o anchetă penală în acest caz”, transmit liderii PSD Timiș. 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*