Social

„O zi pentru caritate” organizează Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României”

„O zi pentru caritate” organizează Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României”

Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate “Isus Speranţa României” organizează vineri, 17 noiembrie, de la ora 18, la Valery 3 din Moșnita Nouă a XVI-a ediție a banchetului “O ZI PENTRU CARITATE”, prin care onorează memoria regretatului pastor Petru Dugulescu, președintele fondator al Asociației Isus Speranța României.

Ziua de nastere a sa, 18 noiembrie, este o dată simbolică pentru asociație, iar prin banchetul caritabil ne dorim să ducem mai departe viziunea pastorului Petru Dugulescu, preocupat permanent de viața semenilor aflați în nevoie, cel a cărui viață o definim prin caritate, fiind un model pentru generațiile viitoare.

Dorinta sa a fost să se investească în oameni pentru că “ cei ce fac Binele sunt din Dumnezeu”. Încă din anul 1992, în cadrul asociatiei ISR viețile multor copii abandonați de propria familie, tineri și bătrâni singuri sunt schimbate, iar dorința sa a fost dusă mai departe prin fiica sa, Ligia Dugulescu.

Scopul acestei acţiuni este de a informa, sensibiliza şi provoca românii să se implice în ajutorarea semenilor aflaţi în diferite nevoi. Cei interesaţi să susţină financiar beneficiarii inclusi in proiectele asociatiei, o pot face donând în cadrul acestui eveniment special, dar şi lunar sau periodic.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*