Eveniment

Accident cu 6 victime în apropiere de Timișoara

Accident cu 6 victime în apropiere de Timișoara

Accident rutier în această seară lângă Timișoara!

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a condus un autoturism pe DN 59 dinspre Timișoara înspre Jebel, pe banda 1, iar la un moment dat a efectuat manevra neregulamentară de întoarcere, fiind surprins și accidentat de un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care venea pe banda 2, având aceeași direcție de deplasare.

În urma impactului au rezultat 6 victime, conducătorul auto în vârstă de 34 de ani, 2 băieți de 10 și 12 ani, pasageri ai autoturismului condus de acesta, iar din celălalt autoturism au fost răniți o femeie în vârstă de 28 de ani, o fetiță de 3 ani și un băiețel de 4 ani.

“În cursul serii, la ora 18:23, în urma apelului primit pe SNUAU 112, am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim ajutor în urma unui accident rutier produs pe DN 59, pe raza localitătii Șag.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane, dintre care, patru minori.

A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și s-a dispus trimiterea la locul intervenției a unei autospeciale de primă intervenție si comandă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. La locul evenimentului au fost alocate două ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic.

În urma evenimentului au rezultat șase victime transportate la spital, dintre care, patru minori și doi adulți, prezentând ușoare contuzii.

Un adult a fost evaluat medical la locul evenimentului, refuzând transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Persoanele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*