Politic

Alexandru Proteasa: Consiliul Judeţean Timiș tratează construirea noului stadion ca pe o prioritate

Alexandru Proteasa: Consiliul Judeţean Timiș tratează construirea noului stadion ca pe o prioritate

Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș, răspunde la declarațiile de azi ale deputatului Alfred Simonis referitoare la construirea noului stadion din Timișoara.

Acesta susține că CJ Timiș a soluționat în 3 zile toate solicitările suplimentare ale Ministerului Dezvoltării, așa cum au fost formulate în cadrul ședinței de lucru premergătoare Comisiei Tehnico-Economice. În plus, reprezentanții CJ tratează construirea noului stadion ca pe o prioritate și sunt pregătiți de luni de zile pentru demolare.

“Din documentul prezentat jurnaliștilor, ar fi punctele 3, 4 și 5 soluționate prin hotărârea plenului CJ Timiș în 25 octombrie. În rest, sarcinile cad în răspunderea proiectantului și a CNI. Posibil să se fi creat această neînțelegere deoarece la ședința de lucru de la București, pe lângă faptul că a întârziat, domnul Simonis nici nu a luat cuvântul ca să clarifice sau să prezinte ceva. Așa cum am transmis de fiecare dată și așa cum este în realitate, Consiliul Judeţean Timiș tratează construirea noului stadion ca pe o prioritate, ne-am mobilizat exemplar de fiecare dată, la orice solicitare, suntem pregătiți de luni de zile pentru demolare. Nu același lucru îl pot spune despre premierul Ciolacu care a venit la Timișoara, s-a întâlnit cu suporterii și le-a promis hotărârile de guvern. Să vină de la București hotărârile de guvern promise, și, din următoarea zi, CJ Timiș demarează licitația pentru demolare“, a precizat Alexandru Proteasa, vicepreședinte al CJ Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*