Social

ADID Timiș plantează peste 10.000 de puieți în localitatea Iohanisfeld

ADID Timiș plantează peste 10.000 de puieți în localitatea Iohanisfeld

Voluntarii sunt chemați la o nouă acțiune de plantare de copaci în județul Timiș! La doar jumătate de oră de mers cu mașina din Timișoara, prin pusta Banatului, înspre granița cu sârbii, ajungi în localitatea Iohanisfeld. Aici își propun ADID Timiș împreună cu CODRU Festival, dar și în parteneriat cu Primăria Comunei Otelec să planteze peste 10.000 de puieți.

În data de 4 și 5 noiembrie, interval orar 10.00-18.00, sunteți invitați să dați viață evenimentului alături de artiști ai locului.

Vă vor întampina producători locali cu bucate gustoase, se vor organiza ateliere meșteșugărești, land art, foc de tabară și alte activități interactive. “ADID Timiș continuă seria de plantări de copaci, dar și activitățile conexe de informare și educare în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător prin absolut toate mijloacele pe care le avem la îndemână. Ne bucurăm că putem fi parteneri cu organizatorii Codru Festival care de-a lungul timpului au facut lucruri fantastice în ceea ce privește mediul. Copacii înfrumusețează peisajul, dar și propria noastră viață, de aceea subliniem prin astfel de acțiuni importanța lor“, spune Lorenzo Barabas, director general ADID Timiș.

Participarea este gratuită, iar ustensilele necesare plantării sunt asigurate de organizatori.

Prin această activitate se propune întoarcerea la natură, protejarea și conservarea mediului înconjurător, dar și un exemplu de bune practici într-o zonă afectată în urmă cu mulți ani de inundații catastrofale.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*