Educație

Universitatea Politehnica Timișoara organizează Zilele Carierei

Universitatea Politehnica Timișoara organizează Zilele Carierei

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității Politehnica Timișoara organizează cea de a XXIII-a ediție a evenimentului Zilele Carierei.

Acest târg universitar de locuri de muncă se facilitează publicului țintă, respectiv studenți și absolvenți, contactul cu reprezentanți ai companiilor și instituțiilor pentru care sunt pregătiți în UPT.

Evenimentul se desfășoară în zilele de 18 și 19 octombrie 2023, interval orar 10:00-17:00, în Cantina UPT din Complexul Studențesc Timișoara, deschiderea oficială având loc în 18 octombrie 2023, ora 11:00. Pe durata celor două zile, peste 55 de companii, ONG-uri, administrații publice sau instituții de stat vor prezenta oferte de practică și angajare pentru studenți sau absolvenți și vor interacționa cu participanții la târg, care vor avea parte de numeroase surprize cu premii pregătite de organizatori.

Sunt 53 de companii prezente. Amintim și prezența Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, a Serviciului de Telecomunicații Speciale, a Serviciului de Informații Externe, a Societății Antreprenoriale Studențești, a Relațiilor Internaționale UPT și a Ligii AC.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*