Eveniment

Bărbat prins de polițiști după ce a tâlhărit două femei

Bărbat prins de polițiști după ce a tâlhărit două femei

La data de 5 octombrie 2023, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reușit depistarea unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie.

În fapt, la data de 20.09 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 50 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Sfinții Apostoli din Timișoara, a fost deposedată prin violență de lanțul de aur pe care îl avea la gât, în valoare de aproximativ 3800 lei, de către o persoană necunoscută.

În fapt, la data de 02.10 2023, o altă femeie, în vârstă de 58 de ani, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe Calea Torontalului din Timișoara, a fost lovită din spate de către un bărbat, care a amenințat-o cu acte de violență, după care a deposedat-o de lanțul de aur de la gât, în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În ambele cazuri s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au procedat la efectuarea de verificări specifice și au reușit să identifice, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Având in vedere că bărbatul nu avea un domiciliu stabil și încerca sa se ascundă de polițiști, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au reușit sa îl depisteze la data de 5.10.2023, în municipiul Timișoara.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie, bărbatul fiind reținut pentru 24h și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Activitățile s-au desfăşurat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*