Administrație

Lucrările la piața agroalimentară din Dudeștii Vechi, avansează / VIDEO

Lucrările la piața agroalimentară din Dudeștii Vechi, avansează / VIDEO

O nouă investiție a intrat în linie dreaptă. La Piața Dudeștii Vechi, după o lună în care s-au finalizat lucrările de fundație și cofrare, astăzi se desfășoară procesul de turnare a aproximativ 70 metri cubi de beton pentru a crea grinzile de legătură.

Potrivit primarului Bono Cucalan, urmează decofrarea, completarea umpluturilor, săparea și montarea stâlpilor de susținere.

Investitia se ridică la 1 milioane euro și este realizată prin Compania Națională de Investiții.

Clădirea pieței va fi construită pe aproximativ 600 mp și va cuprinde: o zonă de hală cu mese, bransate la curent și internet, și o zonă de spații comerciale care vor putea fi închiriate. Piața este prevăzută cu spațiile comerciale pentru produse agroalimentare, cu spații pentru vânzarea de lactate, pește, carne și produse de panificație, etc.

VIDEO aici: https://www.youtube.com/watch?v=jeW9rFa9F48

O investiție CNI. E un proiect extrem de important pentru comunitatea noastră, pentru că va face cumva legătura între producătorii locali și comerț. Le vom da posibilitatea, este o platformă practic prin care vor putea să-și vândă aceste produse. Hala va conține, pe lângă tradiționalele mese, și câteva spatții comerciale. Prioritate vor avea producătorii locali din Dudeștii Vechi. Lucrările au început în luna august. Dacă totul merge bine ar trebui fie gata în 12 luni. Autorizația de construcție este de 24 luni. Deja s-a excavat, s-a făcut nivelul de fundație, se lucrează la fier. Suntem în grafic, chiar un pic avansați aș spune. Sperăm să meargă totul bine. Depinde de finanțarea primită”, a explicat primarul comunei Dudeștii Vechi, Bono Cucalan.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*