Educație

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea Alianței Timișoara Universitară

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea Alianței Timișoara Universitară

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă. Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Ceremonia va avea loc luni, 25 septembrie, de la ora 15:00 la sediul Stațiunii Tinerilor Naturaliști Timișoara (str. Rozelor nr. 3), unde se va desfășura reuniunea de lucru ATU, în cadrul căreia vor avea loc discuții pe secțiuni privind Alianța Timișoara Universitară și vor fi prezentate viitoarele proiecte.

Alianţa Timişoara Universitară este o platformă de colaborare universitară locală, cu format unic în România, care facilitează cooperarea dintre Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara, Universitatea Politehnica Timişoara, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea de Ştiinţele Vieţii “Regele Mihai I” din Timişoara.

Obiectivul principal al alianței este punerea la dispoziția comunității a competențelor și expertizei pe care cele patru universități timișorene le au în domeniul educației, cercetării științifice, inovării și dezvoltării, precum și în zona creației artistice și performanței sportive.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*