Social

Proiectul „Școala ta în siguranță” continuă în Timiș

Proiectul „Școala ta în siguranță” continuă în Timiș

Proiectul “ȘCOALA TA ÎN SIGURANȚĂ” continuă în Timiș!

Începând de săptămâna viitoare, echipele mixte vor desfășura  săptămânal activitățile de prevenire și combatere a violenței în mediul școlar urban și rural din județul Timiș, prin întâlniri eficiente cu profesorii, elevii și părinții.

Potrivit subprefectului Sorin Ionescu, unitatea de învățământ prevăzută în derularea proiectului pentru săptămâna viitoare este Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara.

“La școală și nu numai, elevii, dar și cadrele didactice, trebuie să se simtă în siguranță. Am făcut un apel către reprezentanții instituțiilor colaboratoare în proiect, ca pe lângă obiectivele inițiale ale proiectului, să fie acordată o importanță sporită activităților de combatere a consumului de droguri și a altor substanțe interzise și a conștientizării repercursiunilor și a pericolului la care elevii se pot expune”, a explicat subprefectul Sorin Ionescu.

Reamintim, Instituția Prefectului Județul Timiș a lansat anul trecut proiectul pilot, alături de alte instituții colaboratoare, în unitățile de învățământ din județul Timiș. Având un impact important în rândul elevilor, părinților și profesorilor, proiectul “ȘCOALA TA ÎN SIGURANȚĂ” a fost prezentat la nivel național iar în prezent face parte din legea educației, fiind astfel preluat și implementat și de celelalte județe din țară.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*