Educație

„Școala de bani începe școala”, conferință regională dedicată profesorilor la UVT

„Școala de bani începe școala”, conferință regională dedicată profesorilor la UVT

Conferința regională „Școala de bani începe școala: Resurse educaționale transdisciplinare de educație financiară”, organizată de Edupedu.ro și Universitatea de Vest din Timișoara va avea loc în 21 septembrie. Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 13.30 – 16.30, în Amfiteatrul Ioan Mihai al Universității de Vest din Timișoara, bulevardul Vasile Pârvan nr. 4, parter.

La eveniment sunt invitați să ia parte în principal profesorii din mediul preuniversitar, pentru care au fost create resursele educaționale cu o abordare transdisciplinară, prin care noțiunile de educație financiară să fie introduse în predarea mai multor materii, pe toate ciclurile de învățare din preuniversitar: preșcolar, primar, gimnazial și liceal. Link direct formular de înregistrare: https://bit.ly/formularUVT

„Școala de Bani începe școala” propune o serie de patru conferințe regionale, în format fizic, care urmează să se desfășoare în primele două module ale anului școlar 2023-2024, la Timișoara, Cluj, București și Iași. Deschiderea seriei de conferințe are loc prin evenimentul de la UVT, în cadrul căruia participanții din mediul profesional vor interacționa într-un atelier de educație financiară și vor avea ocazia de a discuta cu experții și organizatorii din proiect.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*