Utile

Clienții Aquatim care rămân fără apă

Clienții Aquatim care rămân fără apă

Miercuri, 20 septembrie, între orele 8-19 se vor executa două conectări de conducte la intersecția Căii Stan Vidrighin cu Bulevardul 12 Noiembrie 1884. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul 12 Noiembrie 1884, Industriei, Constructorilor, precum și la firmele Azur, Kaufland, Mesopotamia, Cowboys Wagon, KFC, Noodle Pack, Mecatim, Filtration Group, Machinenbau, Cablaje și echipamente electronice, Viele, Technical Die-Casting, Nereus, B.a.C Șeminee, Manitou și Dräxlmaier.

Tot în 20 septembrie, între orele 9-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Ioachim Miloia. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Ioachim Miloia și Gavril Musicescu – porțiunea dintre străzile Drubeta și Emil Zola.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, li se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*