Educație

Studenții membri Akademika Banat, prezenți la Festivalul Gastronomic Românesc din orașul Gyula

Studenții membri Akademika Banat, prezenți la Festivalul Gastronomic Românesc din orașul Gyula

Studenții membri Akademika Banat de la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara au avut bucuria de a participa la Festivalul Gastronomic Românesc ediția a XVIII-a și Ziua Familiei din orașul Gyula – Ungaria, în 16 septembrie, organizat de Autouvernarea pe Țară a Românilor din Ungaria.

Nu a fost doar bucuria de a participa la un eveniment atât de frumos, ci și o ocazie de a arăta cât de bune sunt produsele Akademika Market. Munca în echipă, colaborarea și dăruirea studenților de la cele 6 facultăți (anul I – master) au adus la lumină ceva inedit: Burgerul Akademika Banat cu carne de bivoliță și vită Angus, pe muzica soliștilor de muzică populară ai universității – Mircea N. Cârţişorean și Alexandra Trif.

Cea mai mare mulțumire a venit prin felicitările primite de la cei care au gustat burgerii de la standul USVT. Ne-au onorat cuvintele de apreciere oferite universității de către ambasadorul României în Ungaria, domnul Andrei Șopandă, ale domnului Florin Trandafir Vasiloni – Consul General al României la Gyula, ale domnului Consul General al României la Szeged Daniel Banu, doamnei Kovács Bărăscu Elena Delia – directorul ziarului “Cronica” și al președintelui Autoguvernarii pe Țară a românilor din Ungaria, domnul Kozma György.

Mulțumim doamnei Victoria Lucaci pentru sprijinul acordat din suflet și implicarea directă în eveniment alături de USVT.
Îmbinarea muzicii și a tradițiilor, colaborarea transdisciplinară și lucrul în echipă au fost factorii de succes la acest eveniment”, au transmis reprezentanții Akademika Banat de la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*