Eveniment

Percheziții la Primăria Ohaba Lungă

Percheziții la Primăria Ohaba Lungă

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J Timiș sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget au pus, joi, în executare 6 mandate de percheziție domiciliară și 7 mandate de percheziție auto la sediul Primăriei Ohaba Lungă, la sediile a patru societăți comerciale din Timișoara, Lugoj și Sânandrei, precum și la domiciliul unui bărbat în vârstă de 40 de ani din Lugoj.

Activitățile au fost desfășurate într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual, constând în contractarea de către o societate comercială a unor lucrări de întreținere drumuri comunale și decontarea acestora în baza unor documente cu conținut ireal.

Prin achitarea lucrărilor nerealizate a fost creat unității unității administrativ-teritoriale din Ohaba Lungă un prejudiciu în valoare de circa 270.000 lei.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate 15 unități de memorie (HDD-uri, laptopuri și desktopuri) și documente contabile ce au legătură cu cauza, care vor fi exploatate ulterior pentru probarea faptelor ce fac obiectul cercetărilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*