Social

Intervenție de urgență în satul Altringen

Intervenție de urgență în satul Altringen

Săptămâna trecută, în micuțul sat Altringen, aflat la 50 km nord de Timișoara, a avut loc un eveniment nedorit: a ars casa unei familii liniștite. Bunica Stela, mama Loredana și nepotul Adrian, în vârstă de 8 ani, locuiau într-o casă bătrânească recent renovată cu agoniseala strânsă de cele două femei, după multă muncă. Au rămas cu pereții goi și puținele obiecte din case pe care au reușit să le salveze.

Deși în sat locuiesc doar câteva zeci de familii, toată lumea s-a adunat să dea o mână de ajutor, s-a debarasat o bună parte din moloz și s-au făcut donații în bani, materiale de construcție și obiecte. Însă nu sunt suficiente și e nevoie în continuare de ajutor.

Echipa Asociației „Acasă în Banat” a făcut o vizită familiei alături de prietenii de la Asociația Johann Scharnel care de ani de zile derulează activități în comunitatea din Altringen și a stabilit un plan de bătaie pentru perioada care urmează.

E nevoie în primul rând de donații în bani pentru a susține costurile ridicate cu materialele de construcții și dotările, de aceea vă îndemnăm să donați direct în contul proprietarei:

Drăgut Loredana

Cont BCR: RO96RNCB0255112966540001

Firmele care doresc să facă sponsorizări în bani sau produse, sunt rugate să contacteze Asociația Johann Scharnel.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*