Administrație

S-a semnat contractul de finanțare pentru asfaltarea satului Bacova

S-a semnat contractul de finanțare pentru asfaltarea satului Bacova

A fost semnat contractul de finanțare din cadrul programului național Anghel Saligny referitor la lucrările de asfaltare a satului Bacova.

Pe lângă asfaltare, mai sunt prevăzute conturarea rigolelor și construcția podețelor, la fiecare casă. Valoarea este de 15,47 milioane lei.

Pot spune că la finalizarea acestor lucrări, ne-am îndeplinit promisiunile față de toți locuitorii Bacovei, chiar dacă, pe alocuri, lucrările nu s-au desfășurat așa cum ne-am dorit, în cele mai bune condiții și de multe ori au deranjat și o să mai deranjeze, până la terminarea acestora…dar în final, cu toții vom beneficia de aceste investiții”, a precizat edilul.

Potrivit primarului Sorin Munteanu, cu aceste lucrări care se vor finaliza anul viitor, vor fi încheiate toate lucrările de infrastructură edilitară: asfaltări, canalizare și gaz.

Pe această cale, vă aduc la cunoștință, că odată cu începerea anului 2024, puteți depune dosarele pentru racordare la rețeaua de gaz, la operatorul de gaz din Buziaș în vederea branșării. Dosarul trebuie să conțină: cererea de branșare; copie după actele de identitate; extras de Carte Funciară”, a mai spus primarul orașului Buziaș, Sorin Munteanu.

Prin programul PNRR este finanțată și se află în faza de proiectare în vederea achiziției de lucrări, reabilitarea Școlii Generale.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*