Administrație

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru amplasarea dozatoarelor de apă pe domeniul public

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru amplasarea dozatoarelor de apă pe domeniul public

Zonele Doina, Dacia și Dâmbovița vor avea dozatoare de apă noi. Primăria Timișoara a scos la licitație publică trei amplasamente situate pe domeniul public, în zonele menționate, și anume pe străzile Mureș, Burebista și Științei, pentru ca acestea să fie ocupate în mod legal de către operatorii de dozatoare.

Acțiunea face parte din campania Primăriei Timișoara de înlăturare a construcțiilor ilegale amplasate pe domeniul public. Un număr de 13 dozatoare instalate ilegal au fost ridicate de pe domeniul public, în primăvara acestui an. Acestea nu aveau acorduri de funcționare, nici contracte de închiriere, prin urmare nu erau achitate nici taxele de ocupare a domeniului public. Unele dintre dozatoare erau racordate ilegal la rețeaua publică de apă.

Ulterior acestei acțiuni, Consiliul Local a aprobat scoaterea la licitație a celor trei amplasamente.

Licitația este deschisă, cu strigare, și va avea loc în 27 iulie a.c. la ora 10.00, la sediul Municipiului Timișoara, în Sala de Licitații. Pot participa persoane juridice, persoane fizice autorizate, asociații familiale și întreprinderi individuale.

Documentele licitației – caietul de sarcini, fișa de date, formularele necesare și contractul cadru – pot fi accesate, contra cost, până la data de 16 iulie, la sediul Primăriei-Compartimentul Spații cu Altă Destinație, camera 228. Programul este de luni până joi, între orele 09:00-10:00 și 13:00-16:00, respectiv vinerea, între orele 09:00-19:00.

Documentele de participare, împreună cu actele ce atestă achitarea garanției și a taxei de participare, se înregistrează în plic închis, la sediul Primăriei, camera 12 (ghișeele 10 sau 11), până la data de 26 iulie, ora 16.00.

Precizăm faptul că plicurile înregistrate după expirarea datei și orei limită de depunere se vor returna nedeschise.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*