Eveniment

Patru cetățeni din Bangladesh, depistați în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera

Patru cetățeni din Bangladesh, depistați în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni au depistat patru cetățeni din Bangladesh, care încercau să treacă ilegal frontiera în Serbia, toți fiind posesori de vize pentru angajare, intrați legal pe teritoriul României.

În data de 06.06.2023, în jurul orei 15:55, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, aflat în misiune de supraveghere a frontierei de stat, la aproximativ 100 m de linia de frontieră, a observat patru persoane care se deplasau pe jos, spre granița cu Serbia.

Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, în urma căreia i-au depistat pe cei patru cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zonă. Persoanele în cauză au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 26 și 41 de ani, toți fiind posesori de vize pentru angajare, intrați legal pe teritoriul României.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei patru cetățeni din Bangladesh au fost predați la Centrul de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*