Administrație

Au început demersurile pentru repunerea în funcțiune a Ceasului Floral

Au început demersurile pentru repunerea în funcțiune a Ceasului Floral

Au început demersurile pentru repunerea în funcțiune a Ceasului Floral, un simbol al Timișoarei.

Potrivit președintei Clubului Lions Diamond, Ramona Olteanu, starea actuală a infrastructurii obiectivului nu permite montarea imediată a mecanismului. Astfel că va fi consultat proiectantul pentru a găsi o soluție de consolidare sau refacere a ceasului.

Clubul nostru a achitat avansul pentru achiziționarea mecanismului. O echipă tehnică de la Ora Exactă, Oradea, a venit astăzi la Timișoara pentru a efectua măsurători și stabili detalii legate de modul în care se poate monta dispozitivul.

Am fost în teren alături de reprezentanții primăriei și ai Horticultura. Starea actuală a infrastructurii obiectivului nu permite montarea imediată a mecanismului. Astfel că, săptămâna viitoare vom avea o întâlnire cu proiectantul care ne va da soluția de consolidare sau refacere a ceasului.

Ne bucurăm și mulțumim reprezentanților Primăriei Timișoara și Horticultura,  pentru sprijinul acordat în vederea mobilizării și găsirii soluțiilor potrivite pentru repornirea Ceasului Floral!”, a precizat Ramona Olteanu, președinte al Clubului Lions Diamond 2022-2023.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*