Eveniment

Un tânăr din Iecea Mică a atacat două bătrâne ca să le fure lănțișoarele de aur

Un tânăr din Iecea Mică a atacat două bătrâne ca să le fure lănțișoarele de aur

Polițiștii timișoreni au fost sesizați, miercuri, de către o femeie în vârstă de 80 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Luceafărul din Timișoara, a fost deposedată de către o persoană necunoscută, prin violență, de lănțișorul de aur pe care îl avea la gât.

De îndată, cauza a fost preluată spre instrumentare de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, care în aceeași zi, în urma investigațiilor efectuate, au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Iecea Mică, bănuit de comiterea faptei.

De asemenea, în urma probatoriului administrat și  extinderii urmăririi penale s-a mai stabilit că acesta este bănuit și de comiterea unei infracțiunii similare, mai exact în data de 30 mai, a deposedat o altă femeie în vârstă de 81 de ani, de lănțișorul de aur pe care îl avea la gât, în timp ce se afla pe strada FC Ripensia din Timișoara.

Față de bărbat s-a dispus continuarea urmăririi penale  pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmând a se dispune reunirea cauzelor si extinderea acțiunii penale.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în  Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*