Eveniment

A lovit cu mașina un copil și a fugit. Făptașul, prins după 2 zile

A lovit cu mașina un copil și a fugit. Făptașul, prins după 2 zile

Un individ a lovit cu mașina un copil și a fugit de la locul accidentului. S-a întâmplat în localitatea Parța. Făptașul a fost prins de polițiști după 2 zile.

Reamintim, la data de 24 mai 2023, în jurul orei 16:00, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Parța, din județul Timiș, soldat cu rănirea unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o persoană necunoscută a condus un autoturism în localitatea Parța, iar la un moment dat a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 10 ani.

După impact conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani, stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care l-a condus ar fi fost luat fără încuviințarea proprietarului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timişoara, la data de 26 mai 2023, în jurul orei 15:30, conducătorul auto s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier, precum și în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*