Politic

PSD Timiș: Adrian Orza merită toată recunoștința Municipiului Timișoara!

PSD Timiș: Adrian Orza merită toată recunoștința Municipiului Timișoara!

Consilierii locali social-democrați din Consiliul Local al Municipiului Timișoara au propus un proiect de hotărâre privind acordarea post-mortem a Titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Timişoara celui care a fost Adrian Orza și aprobarea denumirii unei străzi din cadrul Municipiului Timișoara cu numele Adrian Orza.

S-a alăturat inițiativei și grupul consilierilor locali liberali din cadrul CLT.

“Conferirea Titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Timişoara post-mortem domnului Adrian Orza și aprobarea denumirii unei străzi din cadrul Municipiului Timișoara cu numele său, ar onora memoria dumnealui și ar fi o recunoaștere firească a meritelor sale sociale, culturale și morale, contribuind, ȋn același timp, la promovarea imaginii Municipiului Timişoara”, a transmis PSD Timiș.

În decursul celor 54 de ani de viață, Adrian Orza s-a implicat activ în viața comunității din dorința de a face bine semenilor săi. A crescut și s-a format în Timișoara, a absolvit, în 1987, Liceul de Matematica-Fizica nr. 1 (Liceul de Informatică Grigore Moisil) din Timișoara, în 1994 – Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Tehnice Timișoara, iar în 1997 Facultatea de Management în Industrie și Transporturi din cadrul aceleiași universități.

Începând cu anul 2000, timp de 12 ani, a fost ales viceprimar al municipiului Timișoara, având apoi încă două mandate ca și consilier independent în cadrul Consiliului Local Timișoara, fiind singurul independent din istoria postdecembristă a orașului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*