Eveniment

Șoferi depistați băuți la volan în Timiș

Șoferi depistați băuți la volan în Timiș

În data de 6 mai, polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control pe DN6  în localitatea Chizătău, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.  A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

În data de 7 mai, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara au oprit pentru control pe Calea Aradului din municipiul Timișoara, un moped condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

De asemenea, în data de 7 mai, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găvojdia au oprit pentru control pe DN6  în localitatea Jena, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reținut. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Tot în 7 mai, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Timișoara au oprit pentru control pe DJ 692 în localitatea Sânandrei, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea probelor biologice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*