Social

Un elev din Lugoj a leșinat în apropierea școlii

Un elev din Lugoj a leșinat în apropierea școlii

Joi, în jurul orei 09:11, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Cernei din Lugoj, în proximitatea unui liceu, un băiat ar fi leșinat, acesta fiind căzut pe trotuar.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului împreună cu un echipaj medical, băiatul în vârstă de 14 ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Din informațiile pe care le avem la acest moment, ca urmare a discuțiilor purtate cu doamna director, a reieșit că elevul nu a participat la prima oră de curs, fiind găsit în fața unității de învățământ de către un alt coleg, ce a anunțat profesorii din școală. Aceștia au acordat primul ajutor și au apelat imediat serviciul 112. La acest moment este internat și la fel, din informațiile primite, știm că elevul este în afara oricărui pericol. Se pare că a suferit o intoxicație, fără să se cunoască detalii, la acest moment, despre substanța/substanțele, care au produs alterarea stării lui de sănătate. Părinții au fost imediat contactați”, a spus Aura Danielescu, inspector școlar general al județului Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*