Administrație, Politic

Alexandru Proteasa: Consilierilor județeni PSD le recomand să facă politică curată, în interesul cetățenilor, fără isterii și minciuni

Alexandru Proteasa: Consilierilor județeni PSD le recomand să facă politică curată, în interesul cetățenilor, fără isterii și minciuni

Scandalul pe subiectul parcării supraetajate pe Bulevardul Regele Mihai I din Timișoara continuă între liderii social – democrați și PNL Timiș. Mai exact, grupul consilierilor județeni PSD îl acuză pe Alin Nica de pregătirea unui tun imobiliar în centrul Timișoarei. Consilierii PSD Timiș sunt nemultumiți și de faptul  că  liderii PNL  nu iau în calcul o investiție proprie.

Vicepreședintele PNL al Consiliului Județean Timiș Alexandru Proteasa se apără și susține că PSD aruncă noroi asupra unuia dintre cele mai importante proiecte pentru timișoreni doar ca să facă o declarație politică.

Acesta explică: “Consilierii județeni ai Partidului Social Democrat aruncă noroi asupra unuia dintre cele mai importante proiecte pentru timișoreni doar ca să facă o declarație politică. În mandatul președintelui CJ Timiș, Alin Nica, și sub coordonarea mea, patrimoniul județului a fost întregit cu clădirile de la Aerodromul Cioca, s-a reglementat situația patrimonială de la Bastionul Theresia și de la Muzeul de Artă Timișoara și chiar am negociat 500 mp de teren suplimentar de la Primăria Timișoara pentru parcarea ultracentrală a municipiului reședință de județ. Nu doar că am întregit patrimoniul ci am reușit să atragem finanțări europene și de la Ministerul Culturii pentru reabilitări, dotări și echipamente. Consilierilor județeni PSD le recomand să facă politică curată, în interesul cetățenilor, fără isterii și minciuni sfruntate“, a spus Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*