Educație

Profesorul universitar Dan Poenaru lansează un nou volum: „Calea spre vârf”

Profesorul universitar Dan Poenaru lansează un nou volum: „Calea spre vârf”

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara și Editura „Victor Babeş” se înscriu din nou în amplul program din cadrul manifestărilor Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

De această dată, prin lansarea volumului intitulat „Calea spre vârf”, semnat de Prof. univ. Emerit Dr. Dan V. Poenaru.

Evenimentul va avea loc în data de 4 aprilie, ora 17.00, în Amfiteatrul „Pius Brînzeu” (Sala Senatului) al Universității de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”. Vor lua cuvântul: Prof.univ.dr. Octavian Crețu, Rectorul Universității de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, Prof. univ. Dr. Marius Raica, Conf. univ. Dr. Mariana Cernicova – Bucă și scriitorul Ion Marin Almăjan, iar moderator al evenimentului va fi scriitoarea și jurnalista Veronica Balaj.

Prof. univ. Emerit Dr. Dan V. Poenaru este semnatarul a peste 50 de volume de specialitate și literatură, cu numeroase articole publicate în reviste de prestigiu din țară și din străinătate. Este membru al Uniunii Mondiale a Medicilor Scriitori; Membru al Academiei de Științe Medicale din România; Laureat al Premiilor Academiei Române; Cetățean de Onoare al Municipiului Timișoara și deținător al multor altor funcții și distincții.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*