Educație

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, prezentă la Eurasia EURIE 2023

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, prezentă la Eurasia EURIE 2023

Internaționalizarea este una din prioritățile Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara.

Astfel, instituția a participat în această lună la cel de-al 8-lea  Summit anual al învățământului superior „Eurasia EURIE 2023″, care a avut loc în Turcia la Istanbul, în perioada 1-3 martie.

Au fost prezente 120 de instituții din 30 de țări, reunind profesioniști din domeniul educației din întreaga lume, lideri academici de rang înalt, șefi de departamente de internaționalizare, coordonatori de studii în străinătate și responsabili  Erasmus+, personal de marketing internațional și de admitere în universități, companii de tehnologie educațională, furnizori de servicii, consultanți în domeniul educației în străinătate și autorități publice.

Conferința EURIE a abordat aspecte actuale ale internaționalizării învățământului superior și subiecte cheie în managementul învățământului superior în cadrul a peste 50 de sesiuni de discuții în plen, paneluri, seminarii, mese rotunde și ateliere de lucru în care s-au făcut schimburi de idei și s-au îmbunătățit cunoștințele în domeniu.

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara a fost reprezentată la acest eveniment de prof.univ.dr. Sorin Stanciu, prorector Relații Internaționale și de conf.dr. Ciprian Fora, reprezentant Birou Relații Internaționale.

Au fost încheiate parteneriate cu universități din Indonezia, Malaezia, Sudan, Mexic , Brazilia , Pakistan, Turcia și Franța.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*