Utile

Se închide o casierie Colterm

Se închide o casierie Colterm

Începând cu data de 1 martie, casieria Colterm care funcționează în spațiul din str. Piatra Craiului nr. 3 se închide. În același timp, la sediul din str. Episcop Josef Lonovici nr. 4 (sediul central) se deschide, tot cu data de 1 martie, o a doua casierie, care vine în sprijinul clienților, în sensul de a fluidiza afluxul de persoane.

Cele două casierii vor funcționa după următorul program: luni – vineri, între orele 08.00 – 15.45; sâmbătă – duminică, închis.

„Pe de altă parte, dorim să mai aducem la cunoștința clienților Colterm că, având în vedere prognozata scădere a temperaturilor din perioada următoare, începând de duminică, 5 februarie, vom crește parametrii de furnizare a agentului termic. Totodată, mai dorim să îi asigurăm pe abonații noștri că, deși la raportările pe care le transmitem la final de lună stocurile de cărbune par a fi suficiente doar pentru câteva zile de funcționare, aprovizionarea constantă ne permite să funcționăm în parametrii optimi, lucru verificat chiar în perioada precedentă, cu ocazia comunicărilor lunare privind situația stocurilor de combustibil ale companiei”, au declarat, azi, reprezentanții companiei de termoficare a orașului.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*