Eveniment

Șoferi cercetați pentru infracțiuni rutiere în Timiș

Șoferi cercetați pentru infracțiuni rutiere în Timiș

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

  1. La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 9 Rurale Jebel au oprit pentru control pe DJ 693 B, în localitatea Jebel, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul nu deținea permisul de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
  2. La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 12:55, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe strada Piața Badea Cârțan din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul nu deținea permisul de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
  3. La data de 9 ianuarie a.c., polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul avea permisul de conducere reținut.
  4. La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 02:50, polițiștii orașului Jimbolia au oprit pentru control pe Calea Mărășești din oraș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*