Social

Voluntarii unei asociații au dus pachete nevoiașilor în Ținutul Pădurenilor

Voluntarii unei asociații au dus pachete nevoiașilor în Ținutul Pădurenilor

Asociația Verde de Banat a dus speranța de mai bine a sărbătorilor de iarnă în satele și cătunele din zona Banatului Montan. continuând proiectul Verde pentru suflet.

În weekendul trecut, reprezentanții asociației, însoțiți de 18 voluntari au ajuns la Muncelul Mic, Boia Bârzii, Copileț, Merișorul de Munte, Vadu Dobrii, Alun, Lunca Cernii, Gura Bordului, Nehoiu, Meria. Au fost oferite 80 de pachete cu produse neperisabile si 20 de pachete pentru copii.

În acest weekend deplasarea s-a desfășurat pe ruta: Feregi, Poienița Tomii, Runcu Mic, Copileț, Dumbrava, Cutin, Ciulpăz, Nehoiu, Lăpugiu, Breazova, Crivina de Sus. Cei 21 de voluntari au oferit 100 de pachete cu produse alimentare neperisabile și de uz curent, la care s-au adăugat 35 de pachete pentru cei mici.

Localnici și voluntari au împărtășit emoția faptelor bune, care vor aduce un strop de lumină în casele din vârf de munte. Pentru că nevoile sunt numeroase și posibilitățile oamenilor de acolo sunt tot mai firave, dorim să mai ajungem o dată înainte de Crăciun, pentru a completa sacului Moșului, unde încă nu am reușit.

Cei care doresc să doneze bani, o pot face în contul Asociației Verde de Banat: RO29BTRLRONCRT0513621701, CUI 41932338. De asemenea, puteți oferi lucruri noi sau în stare de bună, mai ales pentru copii, cu rugămintea de a fi sortate pe grupe de vârstă. Orice ajutor e binevenit!


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*