Politic

Peste 500 de membri ai Platformei Liberale condusă de Raul Ambruș au organizat un bal caritabil

Peste 500 de membri ai Platformei Liberale condusă de Raul Ambruș au organizat un bal caritabil

Platforma Liberal Conservatoare, cea mai mare organizație politică din Timișoara, a organizat un eveniment caritabil în urma căruia vor fi realizate donații către copiii defavorizați.

Evenimentul, desfășurat la Valery Events la Moșnița Nouă, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru a oferi un cadou de Crăciun copiilor mai puțin norocoși.

Fiind cea mai numeroasă organizație politică din Timișoara am dorit să organizăm un bal de sfârșit de an care a cuprins și donații. Au participat 516 membri ai Platformei care pe lângă plata biletului de intrare au acordat și donații pentru a fi folosite în scop caritabil, deoarece pentru noi este importantă și implicarea socială. Eu organizez acest bal de peste 5 ani și participarea numeroasă îmi arată că suntem pe drumul corect”, a declarat consilierul local Raul Ambruș, liderul Platformei Liberal Conservatoare.

Din fondurile strânse în urma balului caritabil membrii Platformei Liberal Conservatoare vor achiziționa rechizite, alimente și articole de îmbrăcăminte care vor fi donate copiilor defavorizați.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*