Eveniment, Politic

Primar PSD din Timiș acuzat că a snopit în bătaie doi membri ai PNL

Primar PSD din Timiș acuzat că a snopit în bătaie doi membri ai PNL

Primarul PSD Liviu Tomulea a fost reclamat la Poliție după ce a agresat doi membri ai PNL din localitate.

Consilierul local, Iulian Sîrcă și Mircea Pârva, membru în BPL Iecea Mare, au fost la IML Timișoara pentru a obține certificate medico-legale și au depus plângeri penale împotriva edilului social-democrat și a altor persoane care i-au agresat cu bâtele, după un meci de fotbal.

“PNL Timiș dezaprobă acțiunile primarului PSD din Iecea Mare, totodată vicepreședinte al PSD Timiș, și cere organizației PSD Timiș să anunțe public punctul de vedere față de comportamentul violent a lui Liviu Tomulea. Ultimele incidente petrecute în comuna Iecea Mare sunt extrem de grave și nu sunt excepții de la starea de teroare și violență impusă de primarul localității în această comunitate.

Le cerem colegilor de la PSD să anunțe cât mai repede măsurile pe care le-au luat pentru a descuraja aceste comportamente, dar și sancțiunile care îi vor fi aplicate primarului din Iecea Mare. Cea mai justă decizie ar fi excluderea primarului bătăuș din PSD, comportamentul său intrând la categoria de violență în formă agravată. Solicităm, deopotrivă, instituțiilor statului să investigheze cât mai rapid acest conflict și să nu ia în seamă apartenența politică a primarului Liviu Tomulea”, transmit reprezentanții PNL Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*