Politic

PNL Timiș: Aida Szilagyi trebuie să își dea demisia din Consiliul Local Timișoara

PNL Timiș: Aida Szilagyi trebuie să își dea demisia din Consiliul Local Timișoara

În contextul deciziei Curții de Apel Timișoara care arată că Aida Szilagyi deține un imobil în Timișoara construit fără autorizație de construire, demisia a rămas singurul act de onoare admisibil. E o chestiune de morală și de onoare, susțin reprezentanții PNL Timiș,

Liberalii din Timiș îi solicită primarului Dominic Fritz să emită cu celeritate decizia de demolare a construcției ilegale.

”Am pierdut demult numărul gafelor politice și administrative pe care Dominic Fritz și colegii săi de partid le tot produc și care inevitabil afectează grav imaginea orașului nostru. «Revoluția bunei guvernări» sau «Hotărâți să schimbăm România» – două dintre sloganurile USR – rămân doar vorbe pe hârtie? Legea trebuie să fie lege pentru toți cetățenii, iar cei care se află în serviciul public au, cu atât mai mult, datoria să respecte normele și să fie ei înșiși modele de spirit civic”, a transmis președintele PNL Timiș, Alin Nica.

PNL Timiș și PNL Timişoara așteaptă poziția publică a primarului Dominic Fritz pe această speță care pune, din nou, într-o situație jenantă administrația locală.

(Foto: Facebook/Aida Szilagyi)


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*