Eveniment

Bărbat arestat după ce a furat dintr-o casă. A luat haine și două aspiratoare

Bărbat arestat după ce a furat dintr-o casă. A luat haine și două aspiratoare

Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au reținut, luni, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în data de 18.11.2022, o persoană necunoscută ar fi pătruns într-un imobil situat pe strada Stuparilor din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe articole de îmbrăcăminte și două aspiratoare.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au  identificat și depistat în municipiu, un bărbat în vârstă de 42 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*