Social

Asociația Evanghelistică și de Caritate “Isus Speranța României” aniversează două evenimente de suflet

Asociația Evanghelistică și de Caritate “Isus Speranța României” aniversează două evenimente de suflet

Asociația Evanghelistică și de Caritate “Isus Speranța României” aniversează în 18 noiembrie 2022 două evenimente de suflet pentru timișeni.

Este vorba despre Ziua Carității, ediție ajunsă la numărul XV, precum și 30 de ani de la înființarea Căminului Frații lui Onisim, situat pe Calea Dorobanților nr. 16 unde au fost adăpostiți primii copii scoși din canalele și de pe străzile orașului martir, Timișoara.

Au fost ani și grei și ușori, dar frumoși, pentru că sunteți alături de noi, susținând proiectele desfășurate de AEC “ISR” pentru copiii, tinerii și bătrânii noștri. Provocarea noastră este ca cel puțin o dată din an să ne întâlnim și să ne încurajăm reciproc pentru a nu obosi în facerea binelui pentru semenii noștri. A face caritate înseamnă să împarți dragostea lui Dumnezeu cu alții, să îți iubești aproapele, să îți împarți pâinea și binecuvântările cu cei ce au atâta nevoie! Așa lucrează Dumnezeu; prin oameni; nu că nu ar fi putut să îi îngrijească singur, dar ne dă nouă oportunitatea să ne golim de noi înșine și să ne lăsăm umpluți de El, să renunțăm la a avea vieți egoiste și centrate pe noi și ai noștri, deschizându-ne ochii în a ne păsa și de cei care au atâta tristețe și suferință în suflet, de cei singuri și abandonați, flămânzi și înfrigurați, de cei fără bucurie și speranță. Am văzut cu ochii noștri cum Dumnezeu l-a folosit pe tata, Petru Dugulescu, în a scrie istorie în atâtea domenii din viața tării noastre”, a precizat Ligia Iunia Dugulescu, președintele AEC ISR.

Cei care doresc să se implice direct în proiectele Asociației ISR se pot adresa atât la sediul de pe Calea Dorobanților nr. 16, cât și  telefonic la 0256/272109 sau 0723574971.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*