Eveniment

Adolescent prins după ce a furat încălțăminte de pe strada Brâncoveanu

Adolescent prins după ce a furat încălțăminte de pe strada Brâncoveanu

În 10 noiembrie, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au reținut un băiat, în vârstă de 16 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

În aceeași zi, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 01/02.11.2022, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o anexă a unui centru comercial situat pe strada Constantin Brâncoveanu, din municipiul Timișoara, de unde ar fi sustras articole de încălțăminte, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 10 noiembrie, polițiștii au depistat în municipiul Timișoara un tânăr, în vârstă de 16 ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate.

Foto: arhivă

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*