Administrație

Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri la trei proiecte de hotărâri

Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri la trei proiecte de hotărâri

Consiliul Județean Timiș a lansat, în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, trei proiecte de hotărâri.

Unul dintre acestea face referire la aprobarea tarifelor de interes județean pentru anul fiscal 2023 ce vor fi practicate de Consiliul Județean Timiș și instituțiile subordonate.  Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa:

https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/TARIFE-JUDETENE-2023.pdf.

Un alt proiect de hotărâre se referă la aprobarea taxelor locale de interes județean pentru anul fiscal 2023 ce vor fi practicate la nivelul Consiliul Județean Timiş, precum şi de instituțiile subordonate. În acest caz, documentația poate fi consultată la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/TAXE-JUDETENE-2023.pdf.

De asemenea, în transparență decizională se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcționare al Muzeului Național al Banatului. Documentația poate fi consultată la adresa:https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/ROF-MNB-OCTOMBRIE-2022.pdf.

Toate cele trei documentații pot fi consultate și la sediul Consiliului Județean Timiș, Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative supuse procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 04.11.2022, ca mesaj în format electronic la adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectele de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 04.11.2022.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*