Social

ADID și RETIM, prezenți la FABRICultura

ADID și RETIM, prezenți la FABRICultura

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș și Retim Ecologic Service SA vor fi prezenți la FABRICultura, în perioada 01-02 octombrie 2022, interval orar 12.00-16.00.

Reprezentanții celor două instituții au pregătit o serie de activități educative privind gestionarea corectă a deșeurilor, dedicate atât copiilor cât și adulților.

Cei mici pot participa la un joc de cunoaștere și testare a cunoștințelor privind colectarea separată pe platforma Kahoo.it sau își pot decora propriile sacoșe reutilizabile din bumbac. Cei mari sunt invitați la dialog pe tema gestionării corecte a deșeurilor.

ADID Timiș și Retim Ecologic Service SA pun un accent deosebit pe informarea și conștientizarea utilizatorilor serviciului (elevi, cetățeni, operatori economici, instituții) cu privire la gestionarea corespunzătoare a deșeurilor. Cei doi parteneri cu activitate intensă în comunitate, au  participat la diverse evenimente publice, festivaluri, care se dovedesc a fi foarte atractive și de interes pentru cetățeni.

„Mă bucur mult că zilele acestea suntem aici, în cartierul Traian, care este de altfel și cartierul în care ADID Timiș are sediul. Este o bună ocazie pentru noi să ne cunoaștem mai bine vecinii și să povestim cu ei despre cât de important este să pună în pubela galbenă doar plastic, metal și hârtie/carton și în clopotul verde sticla. Dar, evident că așteptăm aici nu doar locuitorii din Traian, ci și restul timișorenilor care vor să petreacă timp în comunitate. Personal cred în puterea comunității, pentru că așa cum o tot spun cu orice ocazie: doar împreună putem să facem din Timiș cel mai curat județ din România, cu cel mai performant sistem de gestionare a deșeurilor“, transmite Cristian Moș, Președintele ADID Timiș.

FABRICultura este un Program de activare comunitară finanțat de Primăria Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara și de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2022.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*