Eveniment

Doi șoferi au consumat alcool și au fost depistați de oamenii legii

Doi șoferi au consumat alcool și au fost depistați de oamenii legii
Adora Beauty

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 00:34, polițiștii Orașului Făget au oprit pentru control pe strada Calea Lugojului, din oraș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control pe DJ 680, în localitatea Cireșu, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*