Eveniment

Culturi de cannabis depistate de polițiști în Timiș

Culturi de cannabis depistate de polițiști în Timiș
Adora Beauty

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au efectuat vineri 5 percheziții domiciliare, în județul Timiș, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că trei bărbați, în vârstă de 25, 28 și 39 de ani, ar fi cultivat cannabis, în localitățile Timișoara și Pietroasa, pe care, ulterior, l-ar fi distribuit în județul Timiș.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste 700 de grame de cannabis, aproximativ 10 grame de amfetamină, mai multe instrumente folosite la prepararea, porționarea și consumul drogurilor, precum și 4 grindere.

La două dintre locații au fost descoperite două culturi outdoor de cannabis, respectiv în municipiul Timișoara a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din 13 plante aflate în diverse stadii de dezvoltare, iar în localitatea Pietroasa, din județul Timiș, a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din aproximativ 150 de plante, totalizând peste 170 de kilograme de masă verde de cannabis.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara pentru audieri, bărbații, în vârstă de 28 și 39 de ani, fiind reținuți pentru 24 de ore, ulterior, magistrații dispunând față de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și polițiști din cadrul I.P.J. Timiș și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*