Administrație

Trei proiecte majore pentru cetățenii din Liebling au primit finanțare de la Ministerul Dezvoltării/VIDEO

Trei proiecte majore pentru cetățenii din Liebling au primit finanțare de la Ministerul Dezvoltării/VIDEO
Adora Beauty

Primăria Liebling a primit finanțare pentru trei proiecte importante, prin programul național Anghel Saligny. Este vorba despre Asfaltarea satului Cerna, Asfaltarea satului Iosif și Introducerea gazului metan în Liebling.

Mă bucur că Ministerul Dezvoltării a aprobat mai multe proiecte importante pentru cetățenii din această localitate. Am avut depuse pe Anghel Saligny. Un  proiect complex, adică asfaltarea străzilor din satul Cerna și asfaltarea străzilor din satul Iosif. Pe lângă acest proiect mi s-a mai aprobat Refacerea și asfaltarea drumului DC 166 Liebling-Cerna. E un drum necesar pentru transportul elevilor, dar care face și legătura între satul Cerna și Liebling. Valoarea proiectului de asfaltare Iosif – Cerna este de peste 7 milioane lei, iar drumul DC 166 Liebling-Cerna este în valoare de aproximativ 4 milioane lei.

Îmi doresc ca toată infrastructura să fie pusă la punct. Toate străzile să fie asfaltate, doresc să betonez canalele de scurgere, rigolele și intrările la fiecare imobil să fie asfaltat.  Avem o parte, cam 70% s-a făcut până acum.

Pe lângă aceste proiecte am mai depus și altele pentru realizarea unei piste de biciclete în comuna Liebling, construirea unei stații pentru încărcarea mașinilor auto electrice și achiziționarea unor autobuze pentru comunitate. Trebuie să informez cetățenii că cel mai important este proiectul de gaz care este depus la minister. Este în discuții acolo, urmează să mai trimitem niște hărții cu mici completări la dosar”, a menționat primarul comunei Liebling, Gheorghe Munteanu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*