Administrație

Două proiecte majore din Șandra, finanțate prin Programul „Anghel Saligny”

Două proiecte majore din Șandra, finanțate prin Programul „Anghel Saligny”

Primarul comunei Șandra, Luchian Savu, are pentru locuitori o veste minunată.

Așa cum a promis, unul dintre marile proiecte pe care le-a avut în vedere pentru comună, cel legat de canalizare, va putea fi pus în practică.

„Deși este ultimul, nu a fost nicidecum lăsat la voia întâmplării, dar nu am găsit finanțarea necesară! Acum însă, proiectul ,,Realizare sistem de canalizare și stație de epurare în comuna Șandra” va deveni realitate în sfârșit!

După mult efort de a găsi finanțare, am primit una generoasă prin intermediul Programului Național de Investiții Anghel Saligny!

În acest an vom semna contractul cadru, se va finaliza proiectarea, se va demara licitația și sperăm că lucrările vor începe din primăvară!”, a precizat primarul Luchian Savu.

De asemenea, prin „Anghel Saligny” vin bani și pentru extinderea rețelei de apă din comună.

„Mă bucur să știu că și zonele care nu beneficiază de apă, în curând vor beneficia! Sunt mândru și de acest proiect și bucuros că încet, încet, toate proiectele devin realitate, și astfel ne putem bucura de o localitate modernă, prosperă și din ce în ce mai aproape de una de nivel european!”, a mai declarat primarul comunei Șandra.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*