Administrație

Două mari proiecte pentru locuitorii din Șag au primit finanțare prin Anghel Saligny

Două mari proiecte pentru locuitorii din Șag au primit finanțare prin Anghel Saligny

În comuna Șag au fost aprobate două finanțări prin Programul de Investiții Anghel Saligny.

Potrivit primarului Flavius Roșu, este vorba despre proiectul “Extinderea rețelei de apa și canalizare pe străzile rămase in vatra veche și întreaga Zonă Mănăstire”, în valoare de 25.107.224 lei și proiectul privind Asfaltarea/ modernizarea drumului ce leagă Șag de Sânmihaiul Român, astfel formându-se minicentura Șag -Sânmihaiul Român -Sacalaz. (DJ 593C/ DJ 591A), investiție de 21.530.261 lei.

“În perioada de după semnarea contractului, vom demara procedurile de proiectare, respectiv execuție a lucrărilor de apă și canal atât pe străzile rămase în vatra veche, cât și în Zona Mănăstirii.

Execuția efectivă o preconizăm să înceapă în cursul anului viitor și va avea o durată de 24 de luni.

În acest sens, toate lucrările de asfaltare avute în vedere pe străzile ce urmează să fie afectate de aceste șantiere se vor decala până la finalizarea lucrărilor de introducere a apei și a canalizării.

Aceste două mari investiții, ce se alătură celor deja finalizate sau aflate în curs de finalizare, cât și celor pe care le avem în vedere, reprezintă cel mai important portofoliu de investiții realizat vreodată în comuna noastră. Sunt extrem de bucuros că am ajuns în acest punct dar sunt și încrezător că vom continua să dezvoltăm infrastructura comunei noastre, pentru a crește nivelul de trai al locuitorilor noștri.

În final, dar nu în cele din urmă, mulțumesc celor care au muncit la documentațiile depuse la finanțare și mai ales colegilor mei, care au susținut demersul nostru la nivel guvernamental, făcând posibil acest rezultat excepțional pentru viitorul comunei noastre!”, a afirmat Flavius Roșu, primarul comunei Șag.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*