Administrație

Depășirea tonajului pe drumul județean 691, o situație care trenează de ani buni

Depășirea tonajului pe drumul județean 691, o situație care trenează de ani buni

34 de camioane în 10 minute.

Depășirea tonajului pe drumul județean 691 care trece prin localitățile Alioş, Maşloc, Pişchia, Giarmata, o situație care trenează de ani buni. Deși posibilitatea de a stopa acest fenomen există, prin utilizarea de către Consiliul Judeţean Timiş a cântarului fix de la Alioș, aceasta nu se întâmplă.
Este afirmația făcută de subprefectul județului Timiș, Sorin Ionescu.

“Mai mult decât atât, CJT încă nu a dat un răspuns la solicitarea Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier din Timiș pentru transferarea cântarului fix existent la Alioș, făcând posibil astfel controlul camioanelor și stoparea depășirii tonajului.

Am remarcat cârpirea unor porțiuni de drum, adică “soluția” de moment a CJT. Asta nu e de durată și nici nu rezolvă problema, pentru că depășirea tonajului pe acest tronson de drum produce pagube și locuitorilor din acea zonă prin șubrezirea caselor.

Îl invit pe președintele CJT, Alin Nica, pe teren, la Alioș, să găsim împreună o soluție. Știu că în 2021 a avut o întâlnire pe aceeași temă cu președintele CJ Arad, însă nu s-a concretizat nimic iar situația este la fel”, a precizat Sorin Ionescu, subprefectul județului Timiș.


2 Comentarii

  1. ați uitat de localitatea Fibiș!

  2. sofer de tir

    NU există un tir care vine de la balastieră care sa circule legal la tonaj… se circula pe principiul pile, cunoștințe și relații….
    rezultaul??? profituri stufoase al băieților smecheri și drumurile noastre facute praf, care se repară tot cu banii noștrii….. la decopertat și asfaltat tot băieții își freaca palmele… se bucură.. zîmbesc cînd văd că drumurile se fac praf…. o chestie de zile pînă cînd se va rupe podul de la Remetea cu cele cîteva sute de tiruri de 60 de tone care trec zilnic spre mafia balastrului și nisipului de la Moșnița…. UN HAOS TOTAL IN ȚARA ASTA… FIECARE NUMAI SĂ-ȘI UMPLE SACUL

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*