Administrație

Nicolae Robu și-a anunțat candidatura la Primăria Timișoara

Nicolae Robu și-a anunțat candidatura la Primăria Timișoara

Nicolae Robu vrea să fie din nou primar al Timișoarei. El va candida la alegerile de anul viitor.

„Întrebat fiind, când sunt la plimbare, când îmi fac cumpărăturile, în dialogurile mele live cu timișorenii, practic peste tot, dacă voi candida pt un nou mandat de primar -ba, de cele mai multe ori, cerându-mi-se la modul cel mai direct să candidez!-, am răspuns cinstit, fără ipocrizie: DA, VOI CANDIDA!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Fostul primar a explicat și cum va face acest lucru.

„În mod firesc, după acest răspuns, a venit întrebarea: din partea cui? Iar răspunsul meu și la această întrebare a fost la fel de direct, de cinstit: voi candida fie din partea PNL, dacă conducerea națională a partidului arată în timp util că mă vrea, fie independent, dacă nu mă vrea – lucru de bun simț, doar dragoste cu de-a sila nu se poate, știm bine!-. Și am mai precizat, preventiv –„Stan Pățitul” fiind!-, că, dacă cumva se va întâmpla ca unora să le treacă prin minte să vină cu sondaje măsluite ca să mă convingă să nu candidez – fac precizarea că până acum nu s-a întâmplat așa ceva, TOATE sondajele dându-mă detașat favorit!-, nu vor avea niciun sorț de izbândă, eu candidând oricum, lăsându-i pe timișoreni să-și arate preferințele PRIN VOT!

Ei bine, în zilele ce au urmat acestor declarații, am văzut o mare agitație a unor persoane care la sondajele deschise au o singură nominalizare -probabil făcută chiar de ei înșiși!😁😁- sau a unor acoliți sau tonomate de-ale lor, unii / unele scoși / scoase de la naftalină!

Le adresez tuturor un mesaj: liniștiți-vă, domnilor! Chiar e păcat să vă consumați într-atât! Până la alegeri mai e mult, având în vedere că se pare că nimeni nu are curajul să se atingă de un cetățean german, oricât de flagrantă ar fi ilegalitatea în care el se află, oricât de multe abuzuri și alte ilegalități ar face, oricât de catastrofal pt oraș ar fi!

♦️P.S. Un cuvânt, în încheiere și pentru Pinocchio Huiduitul și colegul său de echipă catastrofală pentru Timișoara, Dublu Repetentul Lațcău: TIMIȘORENII ȘTIU CĂ TOATE PROIECTELE ȘI IMPLICIT TOATE CIFRELE CU CARE VĂ LĂUDAȚI SUNT MOȘTENIRE DE LA ADMINISTRAȚIA ROBU! Voi și după DOI ANI sunteți tot ADMINISTRAȚIA ZERO PROIECTE! O rușine nu numai pentru Timișoara, ci pentru România! O administrație cu ZERO PROIECTE PROPRII, depășită până și de administrațiile minusculelor comune Secaș, Bara etc!”, a mai scris Robu pe rețeaua de socializare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*