Administrație

Probleme la Șag cu energia electrică. Primarul a discutat despre întreruperi cu directorul Enel

Probleme la Șag cu energia electrică. Primarul a discutat despre întreruperi cu directorul Enel

Primarul comunei Șag, Flavius Alin Roșu, a avut, marți, o întâlnire cu managerul unității teritoriale Timiș- Enel Distribuție, domnul Jurca Viorel.

Edilul a trecut în revistă problemele cu care se confruntă comuna Șag din punctul de vedere al alimentării cu energie electrică.

Managerul Jurca Viorel a menționat investițiile realizate de companie în Șag, in perioada 2021-2022, care se ridică la 6 milioane de lei.

„Am fost asigurați ca in decurs de 6 luni, o serie de investiții vor remedia situațiile apărute in urma deteriorării rețelei, din cauza diferitelor fenomene meteo apărute in ultima perioada. (18 stâlpi de înaltă tensiune etc).

De asemenea am discutat despre o serie de soluții tehnice concrete pe care compania le are in vedere  pentru a fi bugetate in următorii ani, Șagul fiind prioritar pentru Enel Distribuție. Aceste investiții sunt foarte importante pentru rețeaua de distribuție ce include si localitatea noastră.

Am punctat de asemenea si nemulțumirea cetățenilor a căror aparate electrocasnice au fost defectate de desele întreruperi in furnizarea energiei electrice. Recomandarea a fost ca persoanele in cauza sa se adreseze direct companiei Enel, in vederea despăgubirilor.

In ceea ce privește domeniul public, Primăria, in baza atribuțiilor pe care le are, va interveni la toaletarea arborilor, astfel încât liniile electrice sa fie protejate.

Mulțumesc pe aceasta cale domnului manager pentru disponibilitatea de a veni la Șag si pentru deschiderea pe care o are in vederea soluționării problemelor sesizate de noi”, a transmis primarul Alin Flavius Roșu.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*