Social

Muzică, dans și voie bună la Beba Veche

Muzică, dans și voie bună la Beba Veche

Timișenii sunt invitați cu mic, cu mare la muzică, joc și voie bună. Locuitorii comunei Beba Veche se îmbracă în straie de sărbătoare.

Ca în fiecare an pe 15 august, cu ocazia praznicului Adormirii Maicii Domnului, are loc Hramul Bisericii Ortodoxe Beba Veche.

În acest an tradiționala Rugă se va desfășura după următorul program:

Sărbătorirea hramului va avea loc în curtea bisericii ortodoxe, unde, începând cu ora 17.00 va avea loc Slujba de Hram și tăierea colacului.
De la ora 19.00, în grădina de vară a Căminului cultural Beba Veche va începe un spectacol de muzică populară cu participarea soliștilor Lioara Boscu, Marinică Trocea, Mihaela Pașca și Găbiță Saftiu.

Apoi de la 19. 30, în premieră formațiile de dansuri ale elevilor din Beba Veche și Cherestur vor oferi un scurt program de dansuri populare românești și maghiare.
Programul artistic se va încheia la ora 24,00.

“Tot în data de 15 august este și Ruga romano-catolică în satul Cherestur. Ruga va începe prin oficierea unei slujbe religioase la ora 12,00 la Biserica romano-catolică Cherestur, iar seara, începând cu ora 20,00 prin organizarea Primăriei comunei Beba Veche, în curtea Căminului Cultural Cherestur va avea loc ruga tradițională unde invitat special este formația PINK”, a transmis primarul Ioan Bohancanu.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*